Van der Linden duidelijk: "Kopen niets met complimentjes"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Van der Linden duidelijk: "Kopen niets met complimentjes"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zaterdag staat in de Belgacom League de degradatietopper tussen Hoogstraten VV en Wezet op het programma. Glenn Van der Linden hoopt alvast aan het langste eind te trekken.

Het is tijd om te oogsten in Hoogstraten. De partij tegen Wezet is een heuse zespuntenwedstrijd. Voetbalkrant.com blikt alvast vooruit met Glenn Van der Linden.

Het loopt momenteel voor geen meter bij jullie. Hoe kijk jij naar de recente prestaties?
Glenn Van der Linden: "We hebben tot nu toe veel te weinig punten gepakt. Al heb ik het gevoel dat we nooit werden weggespeeld. We hebben al heel wat complimentjes gekregen van de tegenstander om ons goede spel, maar daar kopen we niets mee."

Is de wedstrijd tegen Wezet dan de match van het seizoen?
Van der Linden: "We moeten niet ontkennen dat we dit weekend moeten winnen. Er zijn geen excuses meer en de manier waarop is ook totaal ondergeschikt. Vanaf nu telt enkel het resultaat. We zijn er al veel te vaak erg dicht bij geweest om uiteindelijk met lege handen achter te blijven. Nu is het van moeten, vrees ik."

Hoe leven jullie toe naar zo’n wedstrijd ? De zenuwen zullen strak gespannen staan?
"Iedereen beseft het belang van deze wedstrijd. Als we winnen, krijgen we terug uitzicht op de aansluiting met de andere ploegen. We werken geconcentreerd naar deze wedstrijd toe en zullen fysiek en mentaal top moeten zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties