Antwerp met de billen bloot

Joris De Wolf
| 164 reacties

The Great Old trok zaterdag richting de Kempen voor de wedstrijd tegen Dessel Sport. De thuisploeg haalde het met 2-0. Antwerp. Een ferme tik voor de ploeg van Jimmy Floyd Hasselbaink.

Het waren de troepen van trainer Guido Brepoels die het best aan de wedstrijd begonnen. Al in de eerste minuut kreeg de thuisploeg een grote kans, maar de bal ging nipt naast. Twintig minuten later was Dessel daar opnieuw, maar Antwerp-goalie Sengier mocht van geluk spreken dat ook die bal er naast hobbelde.

Voor de rest typeerde de eerste helft zich door traag voetbal langs beide kanten. Een logische 0-0 ruststand was dan ook het gevolg in een mistig Armand Melis stadion.

Na de koffie was Antwerp het eerst gevaarlijkst. Het schot van Calabro werd gestopt. Nadien kon Dessel enkele keren dreigen. In enkele seconden tijde trapten ze twee keer op de paal. Een doelpunt kon dan ook niet uitblijven en iets na het uur was het Asubonteng die er 1-0 van maakte.

Amper vijf minuten later verdubbelde diezelfde Asubonteng de score. Antwerp kon niet meer tegenscoren waardoor het bij die 2-0 bleef. Een bittere pil voor The Great Old