Antwerp wil eerherstel tegen Dessel, Eupen op bezoek bij RWDM

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 13 reacties
Antwerp wil eerherstel tegen Dessel, Eupen op bezoek bij RWDM
Foto: © SC

Vanavond wordt er in de Jupiler Pro League niet gevoetbald, maar de tweedeklassers staan paraat. Wat mogen we verwachten?

Vanavond staan er zeven wedstrijden op het programma in de Belgacom League. De topper is die tussen RWDM Brussels en KAS Eupen. De thuisploeg blijft min of meer voeling houden met de top van de rangschikking en kan mits winst tegen Eupen stilaan beginnen dromen van de top vijf. Geen simpele opdracht, want De Panda’s kamperen nog steeds op een mooie derde plaats en verloren dit seizoen nog maar één keer. Bovendien heeft Eupen ook de beste aanval met al 38 doelpunten uit 15 wedstrijden; een gemiddelde van 2,5 doelpunt per wedstrijd.

Sint Truiden heeft op papier een iets simpelere opdracht. Op eigen veld neemt de Limburgse club het op tegen Tubeke, het nummer elf in de stand. Vorig weekend won STVV ook al de topper op het veld van Eupen. Ook Tubeke pakte tegen Virton de volle buit. Welke ploeg trekt deze lijn verder?

Antwerp FC, het nummer vijf in de stand, gaat op bezoek bij Dessel Sport. Voor de thuisploeg het perfecte moment om de The Great Old te bekampen. Na een mooie zes op zes lijkt de trein bij Dessel te zijn vertrokken. Bij de oudste club van het land is de zware nederlaag van vorig seizoen nog niet vergeten. De groenhemden wonnen toen immers met forfaitcijfers. Een rechtzetting is wel het minste wat het rood-witte legioen verwacht van de spelers. Bovendien Antwerp maar beter winnen om de voeling met de leidersplaats niet te verliezen.

De laatste twee ploegen in het klassement bekampen elkaar ook vanavond. Hoogstraten neemt het immers op tegen Visé. De verliezer van deze wedstrijd komt echt wel in slechte papieren terecht. De kloof met het nummer zestien telt al zes punten en een overwinning is voor beide ploegen broodnodig. Met een puntendelingen schiet geen enkele club iets op. Wie trekt aan het langste eind?

Overige wedstrijden:

Boussu Dour – Geel
Roeselare – Heist o/d Berg
Virton – Lommel United

Wint Antwerp op bezoek bij Dessel?

In dat geval kan een gokje van 60 euro bij UNIBET je 114 euro opleveren. Houdt RWDM Brussels de punten thuis tegen KAS Eupen? In dat geval mag je 160 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via deze link je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties