Reactie Van Wijk opgelucht na moeizame zege: "Drie gouden punten"

Robby Morren
Robby Morren
| 5 reacties
Van Wijk opgelucht na moeizame zege: "Drie gouden punten"
Foto: © SC

"Drie gouden punten." Dat was het positieve dat Dennis Van Wijk onthoudt na de topper tegen Moeskroen. Met het voetbal dat zijn jongens op de grasmat legden, was hij een pak minder gelukkig.

Robby Morren in Westerlo

Westerlo kwam al na drie minuten op voorsprong maar moest de wedstrijd uit handen geven en kwam in de tweede helft op geen enkel moment meer aan goed voetbal toe. "Hoe dat komt, is niet te verklaren. Soms gebeurt dat in het voetbal gewoon en dan zie je dat ook het vertrouwen wegebt. Natuurlijk had dit ook met de sterkte van de tegenstander te maken."

Nochtans kon de wedstrijd niet beter beginnen voor de Kemphanen. "We waren goed gestart en we kregen ook snel een kans op 2-0 via Molenberghs. Na onze voorsprong zijn we gestopt met voetballen. In de eerste helft was ons niveau nog behoorlijk maar in de tweede helft moesten wij de wedstrijd ondergaan", was de coach eerlijk. "Onze keeper speelde een prima match."

Spannende titelstrijd

De titelstrijd belooft bijzonder spannend te worden. "Er zijn vijf ploegen die er bovenuit steken. Antwerp moet de rol nu wat lossen en Moeskroen is nu ook iets achteruit geschoven. Sint-Truiden en Eupen zijn heel goed bezig."

Eupen is vrijdag de volgende tegenstander van Westerlo. "Dat is een veel dynamischer team en zij hebben ook veel individuele talent."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties