Vertonghen ziet Kompany als grootste concurrent

Vertonghen ziet Kompany als grootste concurrent
Foto: © SC

De strijd om de titel in de Premier League belooft dit seizoen nog spannender te worden dan normaal. Er dingen immers heel wat clubs mee naar de hoogste Engelse eer, maar volgens Jan Vertonghen heeft Vincent Kompany de beste troeven in handen.

Vertonghen had tijdens de week bij de Rode Duivels een gesprek met Sky Sports. En dat was natuurlijk geïnteresseerd in hoe het er in Engeland dit seizoen aan toe zal gaan. "Het beste team in de Premier League is Manchester City, denk ik. Arsenal doet het natuurlijk ook goed, maar City is zeker in de thuiswedstrijden het te kloppen team. Het is eigenlijk een bizarre competitie. Als wij hadden gewonnen van Newcastle United, hadden we geloof ik tweede gestaan. Nu staan we zevende."

Vertonghen zal alvast de vergelijking kunnen maken tussen City en United de volgende weken, want hij speelt met Tottenham achtereenvolgens tegen de twee Manchesters. "Ongelooflijk, het is echt pittig dit jaar. Vincent Kompany zei al dat het dit seizoen moeilijker dan ooit tevoren zal zijn om in de top te eindigen. We zullen op ons allerbest moeten zijn om bij de eerste vier te komen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties