WK-barrages: hoe worden de Europese kaarten geschud?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
WK-barrages: hoe worden de Europese kaarten geschud?
Foto: © SC

Het is vandaag D-Day bij tal van Europese landenploegen. Vanavond weten we immers welke vier teams een vliegtuigticketje richting Brazilië kunnen boeken. Vooral Zweden en Frankrijk moeten aan de bak.

Het wereldkampioenschap nadert met rasse schreden en ook in de barragewedstrijden is de climax aanwezig. Vanavond staan de terugwedstrijden namelijk op het programma. Kunnen we nog vuurwerk verwachten?

Zweden – Portugal

De topper waar nu al maanden wordt over gepraat aan menig cafétoog. Portugal haalde het in de heenwedstrijd met het kleinste verschil na een doelpunt van Cristiano Ronaldo. Zlatan Ibrahimovic wil vanavond in de Friends Arena van Solna bewijzen waarom hij één van de beste spelers ter wereld is. Eén ding is zeker: het WK zal een absolute smaakmaker moeten missen.

Frankrijk – Oekraïne

Les Bleus kampen nog steeds met een kater na het verrassende 2-0-verlies in Oekraïne. Parijs staat dan ook op zijn kop voor het treffen met de voormalige Sovjetrepubliek. Falen is nu eenmaal geen optie. Dat beseffen Franck Ribéry, Karim Benzema en kornuiten maar al te goed. Zelfs Zinedine Zidane maakte al gewag van een heuse staatszaak.

Kroatië – IJsland

Kroatië eindigde in de WK-kwalificatiepoule na de ongenaakbare Rode Duivels en moet daardoor extra wedstrijden afhaspelen. De ex-Joegoslaven kregen met IJsland echter een taaie brok voorgeschoteld en dat bleek in de heenwedstrijd. Olafur Skulasson en ploegmaats hielden de Kroaten immers op een scoreloos gelijkspel. Kan Kroatië in het eigen Maksimir Stadion de poort naar het WK openbeuken?

Roemenië – Griekenland

De enige partij die overbodig lijkt wordt vanavond in Roemenië gespeeld. Griekenland won de heenwedstrijd met 3-1 en lijkt gerustgesteld. Of kunnen de geelhemden – die een dik jaar geleden nog wonnen van België – voor een verrassing zorgen?

Zetten Frankrijk en Zweden de scheve situatie recht?

In dat geval kan een gokje van 60 euro bij UNIBET je maar liefst 705,60 euro opleveren. Denk je eerder dat IJsland een feestje zal bouwen in Zagreb? Dan mag je 270 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via deze link je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties