Reactie Mignolet: "Beter nu dan in Brazilië"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 27 reacties
Mignolet: "Beter nu dan in Brazilië"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Simon Mignolet kreeg in de oefenwedstrijden tegen Colombia en Japan zijn kans in doel. In die twee wedstrijden kreeg hij vijf doelpunten om de oren. Dat zijn er even veel als in de volledige kwalificatiecampagne.

Sander De Graeve in Brussel

Na de wedstrijd tegen Japan kregen we een erg teleurgestelde Simon Mignolet voor het schrijfblok. "We begonnen goed, maar gaven het daarna weg. We lieten Japan in de wedstrijd komen en pakten na de rust twee erg snelle goals. Het is jammer dat we niet de resultaten haalden die we wilden halen."

"In de eerste wedstrijd hadden we wat pech. Daar hadden we de kansen om een resultaat te spelen. Vandaag kregen we ook kansen, maar Japan was gewoon de betere ploeg. We hebben nu wel geleerd wat we op het WK kunnen tegenkomen. Dat deden we beter nu dan op het WK. Nu hebben we nog zeven maanden."

"Kan me niet herinneren wanneer ik nog eens drie goals tegen kreeg"

De goalie kreeg op twee wedstrijden even veel goals tegen als in de hele kwalificatiecampagne. "Als doelman moet je het werk doet wat van je gevraagd wordt. Het is natuurlijk spijtig dat ik twee keer de nul niet kon houden. Soms moet je dat accepteren als keeper, de ploegprestatie is het belangrijkste, niet mijn persoonlijke prestatie."

Het was al even geleden dat Mignolet nog eens drie goals slikte. "Dat kan ik me zelfs niet meer herinneren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties