Reactie Been: "Met voetjes op de grond"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 17 reacties
Been: "Met voetjes op de grond"
Foto: © SC

KRC Genk ging vanavond met de billen bloot in het Albertpark. De Limburgers verloren met zware 4-0-cijfers van KV Oostende. "Ik ben enorm ontgoocheld in de prestatie van mijn team", aldus Mario Been.

Cédric De Volder in Oostende

KRC Genk had vanavond geen schijn van kans in het Albertpark. KV Oostende nam de geschenkjes dankbaar in ontvangst en droogde de blauwbloezen simpelweg af. Mario Been had na afloop dan ook een pintje nodig om de zware cijfers door te spoelen.

“Ik ben enorm ontgoocheld in de prestatie van mijn team”, is de Nederlander duidelijk. “Het was simpelweg schandalig wat we vandaag op de mat hebben gelegd. Al is het misschien niet slecht dat iedereen nu met beide voetjes op de grond staat.”

"Aan vijftig procent kan je niet winnen"

“Ik wil echter niets afdoen aan de prestatie van KV Oostende”, looft Been The Kustboys. “De West-Vlamingen hebben bewezen dat het belangrijk is om met hart en ziel te willen strijden. Ik had het gevoel dat wij aan vijftig procent aan het voetballen waren. Dan is het logisch dat het niet lukt, hé.”

Toch wil de Rotterdammer niet te lang stilstaan bij de nederlaag. Donderdag wacht immers Dinamo Kiev in de Europa League. “We gaan geen gekke dingen doen, maar we moeten focussen op de partij tegen Kiev. Al wil ik nog kwijt dat ik onze wanprestatie in Oostende erg is voor onze fans. Die mensen hebben een lange reis gemaakt voor niets.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties