Reactie De Ceulaer: "Nog steeds best voetballende ploeg"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 21 reacties
De Ceulaer: "Nog steeds best voetballende ploeg"
Foto: © SC

KRC Genk likt haar wonden na de zware 4-0-nederlaag bij KV Oostende. Benji De Ceulaer laat zich echter niet uit zijn lood slaan door de cijfers. "We gaan deze kater donderdag doorspoelen tegen Dinamo Kiev."

Cédric De Volder in Oostende

Benji De Ceulaer was één van de Limburgers die zich de ogen uitkeek in het Albertpark. The Kustboys droogden de blauwbloezen na een spektakelwedstrijd immers af met 4-0. “Ik had dit helemaal niet verwacht”, bekent de flankaanvaller. “Maar ik ben ervan overtuigd dat we deze kater donderdag gaan doorspoelen tegen Dinamo Kiev.

"Collectieve offday kan eens gebeuren"

Ook de voormalige smaakmaker van Sporting Lokeren had geen verklaring voor de Limburgse malaise. "Ik denk dat KRC Genk met een collectieve offday kampte”, zoekt De Ceulaer zijn woorden. “Dat kan nu eenmaal gebeuren, maar het is vooral belangrijk om alles snel te vergeten.”

KRC Genk liet een recente nul op zes optekenen. Zitten de blauwhemden in een dipje? “Ik wil deze nederlaag niet vergelijken met het verlies tegen RSC Anderlecht”, besluit De Ceulaer. “Ik heb echter nog steeds vertrouwen in deze groep. KRC Genk is ook na dit verlies nog steeds de best voetballende ploeg van België.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties