Lukaku eerlijk: "Soms nog moeite met concentratie"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 11 reacties
Lukaku eerlijk: "Soms nog moeite met concentratie"
Foto: © SC

Jordan Lukaku beukt momenteel de poort van onze pintjesliga open. De huurling van RSC Anderlecht toonde zich de voorbije weken een sterkhouder bij KV Oostende. Voelt hij zich eindelijk een volwaardige profvoetballer?

Door Cédric De Volder

Frederik Vanderbiest gunde Jordan Lukaku zelfs een applausvervanging afgelopen zaterdag. De 19-jarige flankverdediger was dan ook een heuse gesel voor KRC Genk. Vooral Thomas Buffel – tuureluurs gedraaid na een helft – kan er over meespreken.

“Het begint eindelijk los te lopen voor me”, vertelt Lukaku. “Je kan wel stellen dat ik me eindelijk een volwaardige profvoetballer begin te voelen. Ik krijg dan ook niet elke week een staande ovatie van een vol stadion.”

"Wedstrijd spelen even ontspannend als avondje uit"

De voorbije jaren werd de broer van Rode Duivel Romelu Lukaku beklad met de stempel ‘té nonchalant’. Hoe staat de speler zelf tegenover die aantijgingen? “Ik geef toe dat ik nog te veel met concentratieverlies kamp. Vooral op momenten wanneer de resultaten gemakkelijk worden behaald.” (lacht)

“Maar uiteindelijk loopt alles wel los”, besluit Lukaku. “Voetbal is dan misschien wel mijn job, maar ik zie het vooral als een hobby en een passie. Voor mij is een wedstrijd spelen even ontspannend als met vrienden op stap gaan.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties