Naessens: "Voetballen in Engeland is uniek"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Naessens: "Voetballen in Engeland is uniek"
Foto: © SC

Zulte Waregem vertrekt morgenvroeg richting het Verenigd Koninkrijk om er Wigan Athletic in de ogen te kijken. Jens Naessens reist mee, maar wacht zijn speelkansen af. "Al heb ik er wel een goed oog in."

Door Cédric De Volder

Zulte Waregem krijgt donderdag een zware opdracht voorgeschoteld in het Dave Whelan Stadium van The Latics. De Belgische vice-kampioen moet winnen om de kansen op Europese overwintering niet de mond te snoeren.  Al bestaat de kans dat Essevee het zonder Jens Naessens zal moeten doen.

De flankaanvaller liep afgelopen zaterdag in de partij tegen KV Mechelen immers een knieblessure op. Dat kan je HIER nog eens nalezen. “Ik heb eigenlijk al een tijdje last”, vertelt Naessens in een gesprek met Voetbalkrant.com. “Tijdens de laatste wedstrijd begon de knie me dan pas echt te hinderen. Ik moest vandaag dan ook passen voor de training.”

"Verwacht speelklaar te geraken"

“Al heb ik er een goed oog in”, gaat de Deinzenaar verder. “Het betert elke dag en ik schat mijn kansen toch vrij groot in om speelklaar te geraken voor donderdag. Hoe Wigan ons zal ontvangen? Ik denk dat de Engelsen op hun hoede zullen zijn als ze naar het klassement hebben gekeken.” (lacht)

Het woord is eruit: Engeland. Kijkt Naessens uit naar een wedstrijd in het geboorteland van het voetbal? “In dat opzicht zou het wel heel erg zijn om die partij te moeten missen”, besluit hij. “Al heb ik ooit eens een interland afgewerkt met Jong België in Middlesbrough. En ik moet toegeven dat de sfeer uniek was.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties