Reactie Bruno: "Vol voor winst in Athene"

Bruno: "Vol voor winst in Athene"
Foto: © SC

RSC Anderlecht verloor vanavond alle Europese hoop tegen SL Benfica. Massimo Bruno deed de landskampioen in de slotfase nochtans eventjes dromen. "Ik ben fier op de prestatie van de groep."

Cédric De Volder in Anderlecht

Het Astridpark werd vanavond ondergedompeld in een begrafenissfeertje. Massimo Bruno deed dan ook zijn uiterste best om de positieve zaken van de Champions League-campagne uit de vergeetput te halen. En daarvoor wilde de Italobelg zelfs de kou trotseren in hemd en das.

“Ik ben enorm ontgoocheld na het verlies van vanavond”, vertelt de flankaanvaller. “Anderlecht toonde een goede mentaliteit en ging geen enkel duel uit de weg. Ik ben dan ook fier op de prestatie van de groep.”

"Benfica nekte ons op de counter"

Na vijf slows slaagde Anderlecht er echter nog niet in om de hoofdvogel af te schieten op het kampioenenbal. “Nochtans vatten we elke wedstrijd aan met de bedoeling om te winnen. Ook vandaag was het toch duidelijk dat we wilden aanvallen en scoren? Die laatste counter van Benfica was er dan ook te veel aan. Ze gaven ons echt een nekschot op dat moment.”

Paars-wit gaat op de slotspeeldag op bezoek bij Olympiakos Piraeus. Met welke bedoelingen komt de landskampioen aan de aftrap in Athene? “Ik ben geschorst en zal er dus jammer genoeg niet bij zijn”, besluit Bruno. “Maar we willen vanzelfsprekend winnen. De Champions League blijft een toneel om je kwaliteiten te laten zien, hé.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties