Reactie Nuytinck baalt: "Niet blij met wissel"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 11 reacties
Nuytinck baalt: "Niet blij met wissel"
Foto: © SC

Cheikhou Kouyate werd naar het middenveld doorgeschoven en dus mocht Bram Nuytinck nog eens centraal in de verdediging starten, maar die ging twee keer zwaar in de fout en dat stoorde de Nederlander enorm.

Nuytinck baalde om meer dan één reden. "Er zat vandaag zeker meer in. Je speelt weer een redelijke wedstrijd en toch verlies je weer. Dat is zeker een reden om te balen", vond Nutinck die in de tweede helft vervangen werd. "Ik denk dat het een tactische wissel was, maar natuurlijk was ik er niet blij mee. Ik heb hard gewerkt op training om nog een kans te krijgen."

"En ik denk ook dat ik die gegrepen heb. Ik heb volgens mij goed gespeeld en ik had er ook een goed gevoel bij. Als je dan bij 1-2 het veld af moet, is dat zeker niet leuk. Dit is enorm frustrerend, maar ik ga er ook niet voor weglopen. Ik blijf zeker in januari en ga vechten om mijn plaats terug te krijgen."

Verdedigend zat het niet altijd even goed in elkaar. Bij de eerste goal wordt er niet echt goed gereageerd op de inkomende Matic. "Ik hoor net dat het buitenspel was. Maar je mag zo'n doelpunt eigenlijk niet tegenkrijgen. Dat is niet slim verdedigd. En bij de derde goal is de organisatie helemaal zoek. Dat mag op zo'n niveau echt niet gebeuren. Dan is het 2-3 en is het allemaal voorbij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties