Vertrekt Sergio Ramos bij Real Madrid?

Caroline Tonnelier
| 2 reacties
Vertrekt Sergio Ramos bij Real Madrid?
Foto: © SC

In de Britse en Spaanse pers wordt momenteel volop gespeculeerd over een mogelijk vertrek van Sergio Ramos bij Real Madrid. De verdediger staat in de belangstelling van Manchester City en Chelsea en zou mogelijk op het einde van het seizoen naar Engeland trekken.

Eerder deze week verscheen het bericht in de pers dat Sergio Ramos voor zestig miljoen euro mag vertrekken bij de Koninklijke. Volgens voorzitter Florentino Perez zou hij voor dat bedrag zelfs naar aartsrivaal Barcelona mogen vertrekken.

De Madrileense fans en coach Ancelotti willen de international echter niet zien vertrekken uit Madrid. Al zijn de meningen bij de fans toch wat verdeeld, zo blijkt uit een poll van de Spaanse sportkrant Marca. 55,8% van de stemmers zou Ramos niet verkopen voor 60 miljoen euro, de overige 44,2% zou hem wel laten vertrekken voor dat bedrag (ook naar Barça). Intussen liet ook Sergio Ramos zelf weten nog steeds vereerd te zijn om deel uit te maken van Real Madrid. Een vertrek lijkt dan ook nog niet direct aan de orde. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties