Reactie "Leren om elke wedstrijd gemotiveerd te zijn"

Tamara Vereecken
| 0 reacties
"Leren om elke wedstrijd gemotiveerd te zijn"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Charleroi-spelers Sebastien Dewaest en Kebano staken na de wedstrijd de hand in eigen boezem. De prestatie van de Carolo's op het veld van Waasland-Beveren was echt ondermaats.

Tamara Vereecken in Beveren

En dat stond in schril contrast met wat ze vorige week toonden, want toen stuntte de ploeg van Felice Mazzu nog door landskampioen Anderlecht te verslaan. Al had hun coach voor dit soort scenario gewaarschuwd in de loop van de week.

“Ja, hij had het er uitgebreid over dat we niet het Charleroi mogen worden dat het de groten lastig maakt, maar het wel laat liggen tegen de andere ploegen,” stak Dewaest van wal. “Tegen Waasland-Beveren bewezen we helaas dat we beter hadden moeten luisteren naar de trainer.”

Kebano, de man die toch eens kon dreigen voor de bezoekers zaterdagavond, trad z’n collega bij. “De concentratie was niet optimaal,” bekende hij. “Tegen de toppers is die er vanzelf, maar in dit soort wedstrijden moeten we ons meer opladen. We moeten leren om elke match 100% aan te vangen en dat hebben we vanavond duidelijk nagelaten.”

En nu snel de knop omdraaien voor de komst van vice-kampioen Zulte-Waregem, woensdag in de Beker. “Dat is een belangrijke match, we moeten zorgen dat we er staan. We willen echt heel graag doorgaan,” besloot de speler.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties