Reactie "Misschien worden we nog een gevaarlijke outsider in de Beker"

Tamara Vereecken
| 2 reacties
"Misschien worden we nog een gevaarlijke outsider in de Beker"
Foto: © SC

Bart Buysse stootte met Cercle Brugge door naar de volgende ronde in de Beker van België. En in die kwartfinale komt de Vereniging uit tegen de ex-club van Buysse, nl Zulte-Waregem.

Na een goed begin van de match zakten de Rouches weg in de wedstrijd en greep Cercle de kans om meer grip te krijgen. “Standard was er niet klaar voor vandaag, denk ik. Wij hebben in het begin van de wedstrijd wel wat kansen weggegeven, wat ook logisch is tegen Standard. Maar uiteindelijk wonnen we verdiend,” vond Buysse.

Cercle doet het al enkele jaren goed in het Bekerparcours. Vinden ze zichzelf nu bekerspecialist? “Bwa… Ik denk eerder dat tegen Standard iedereen op scherp stond om revanche te nemen en da’s gelukt.“

Essevee volgende tegenstander

En dat is speciaal voor Bart Buysse, die in Waregem speelde van 2006 tot 2010. “Ik heb nog samen gespeeld met D’Haene, Colpaert en Bossut. Ik heb nu geen contact meer met hen maar als we mekaar zien, is het wel nog altijd heel hartelijk. We hebben veel meegemaakt samen, dat schept toch een band.”

Makkelijk wordt dat duel zeker niet, maar dat werd ook van Standard gezegd. “We hebben tegen Zulte-Waregem niets te verliezen, we kunnen daar echt alles of niets gaan spelen. Misschien worden we nog een gevaarlijke outsider in de Beker, wie weet.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties