Reactie Habibou last van hamstrings: "Scan laten nemen"

Habibou last van hamstrings: "Scan laten nemen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Habib Habibou werd bij Zulte Waregem iets na de rust vervangen met last aan de hamstrings. "Ik ga een scan laten nemen voor de zekerheid", aldus de spits uit de Centraal Afrikaanse Republiek.

Aernout Van Lindt in Bergen

Habib Habibou kon tegen Bergen eens niets scoren. "We hebben vandaag twee punten verloren", was de spits duidelijk. "Het zou niet mogen dat we in dit soort matchen punten laten liggen. Maar dat moeten we nu donderdag rechtzetten."

Toch was er lof voor de tegenstander: "Ze hebben goed voetbal gebracht en met veel hart gespeeld. We hebben beiden kansen gehad en het kon alle kanten uit."

"Was geen 100%"

Iets na rust werd Habibou uiteindelijk gewisseld: "Ik was al geen 100%, maar de coach wou dat ik speelde. Ik heb alles gegeven, maar begon toch weer last te krijgen."

"De omstandigheden waren ook niet ideaal. Het was niet evident op dit veld", getuigt de spits. "Nu ga ik een scan laten nemen voor de zekerheid. Ik heb last van de hamstrings." Een zware blessure lijkt het zeker niet, maar de match tegen Kazan komt er natuurlijk wel vrij snel aan. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties