Reactie Maes bijt van zich af: "Bewezen dat Lokeren niet dood is"

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Maes bijt van zich af: "Bewezen dat Lokeren niet dood is"
Foto: © SC

Lokeren stond tegen Racing Genk op na een nul op zes in de competitie. De zesde plaats is opnieuw voor de troepen van Peter Mae, die de mensen die kritiek uitten van antwoord dient: "Lokeren is niet dood."

Robby Morren in Genk

"Er gebeurde heel veel in deze wedstrijd, dat is ook waar de supporters voor naar het veld komen. Lokeren heeft terecht gewonnen, wij hebben voldoende kansen gecreëerd. We scoorden ook snel."

"We kregen een strafschop tegen maar Copa pakte die. Dan viel die 0-2 en ik denk dat er geen fout aan voorafging. Daarna gingen de poppetjes aan het dansen want wij maakten dat doelpunt heel mooi af. Dan ontaardde het en kreeg Patosi jammer genoeg zijn tweede gele kaart."

"In de tweede helft nam de scheidsrechter de match terug in handen"

De coach maakte zich zichtbaar boos om die rode kaart. "Als de assistent zegt dat de bal binnen het cirkeltje moet liggen en dat duurt wat lang, dan zoek je problemen", zo ventileerde Maes zijn mening aan het adres van ref Lardot. "In de tweede helft nam de scheidsrechter wel terug perfect in handen."

"Ik heb in de tweede helft altijd het gevoel gehad dat we deze overwinng over de streep gingen trekken. Ik moet mijn ploeg feliciteren dat we zo goed stonden en zo goed zijn blijven verdedigen. Mijn twee centrale verdedigers hebben vandaag enorm veel werk verzet. Wie dacht dat Lokeren dood was, hebben we vandaag het tegendeel wel bewezen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties