Reactie Özturk: "Natuurlijke reactie van Mehdi"

Özturk: "Natuurlijke reactie van Mehdi"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voor Alpaslan Özturk was het duidelijk: Ruytinx verdient een zware schorsing voor zijn acties. Volgens de Standard-middenvelder ging Ruytinx zelfs nog verder dan zijn zware tackle.

"Hij stapt op zijn hand en dan geeft hij hem in het passeren ook nog een knie tegen het hoofd", zei Özturk. "Ik vind het een niet meer dan natuurlijk reactie van Mehdi. Je had zijn enkel eens moeten zien: die was gezwollen als een ballon. Hij kan makkelijk twee maanden out zijn."

Özturk zag het allemaal van dichtbij gebeuren. "Ik stond er twee meter van en zag hem duidelijk op zijn hand gaan staan. Zijn reactie is niet goed te praten, maar als je twee zulke tikken krijgt... we zijn ook maar mensen hé. Ik ken Bjorn ook redelijk goed en ik weet dat hij naast het veld een heel lieve jongen is, maar op het veld gaat hij soms er over..."

Dat de fase reeds beoordeeld werd, zat Özturk ook hoog. "Hij zal hier waarschijnlijk geen schorsing voor krijgen? Dat is schandalig. Dat kan alleen in België. Hiervoor zou hij toch een straf moeten krijgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties