Geen winnaar in duel tussen Swansea en Hull

Caroline Tonnelier

Maandagavond stond de laatste wedstrijd van de vijftiende speeldag in de Premier League op het programma. Het duel tussen Swansea en Hull kende geen winnaar. Beide ploegen blijven in de middenmoot hangen.

De bezoekers kwamen al vroeg op voorsprong via Danny Graham, die na acht minuten de score opende tegen zijn ex-club. De spits van Hull scoorde met een knappe volley, die hij echter niet vierde uit respect voor de thuisploeg. Ondanks een duidelijk overwicht wat balbezit betreft, kon de thuisploeg in de eerste helft amper een goede kans bijeen voetballen en het bleef dan ook 0-1 tot de rust.

In de tweede helft  drong Swansea wat meer aan en op het uur werd het daar ook voor beloond. Chico Flores zorgde met een gelukje voor de gelijkmaker. Hull, dat zich tot dan toe vooral beperkt had tot het verdedigen van de voorsprong, probeerde iets terug te doen met onder meer een appel voor een strafschop na handspel van Tiendalli en een afgekeurd doelpunt van Meyler tot gevolg. In het slotkwartier focusten de bezoekers zich opnieuw op het veilig stellen van een puntje en Swansea vond niet de inspiratie om daar nog iets aan te doen.