Ruytinx: "Ik ben opeens een misdadiger"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 98 reacties
Ruytinx: "Ik ben opeens een misdadiger"
Foto: © SC

Bjorn Ruytinx is zwaar onder de indruk van de storm die hem de afgelopen uren viseerde. De aanvaller heeft het dan ook moeilijk met de situatie. "Ik had nooit de intentie om Mehdi te blesseren, maar word wel afgeschilderd als een misdadiger."

Bjorn Ruytinx staat sinds gisteren vol in de belangstelling. De aanvaller van OH Leuven trapte Mehdi Carcela het ziekenhuis in. Sindsdien staat de telefoon ten huize Ruytinx niet stil. El Toro gaf op een speciaal belegde persbabbel tekst en uitleg bij de heisa.

“Ik kwam te laat met mijn tackle en kreeg hiervoor een gele kaart”, legt de publiekslieveling van OHL uit. “Achteraf zag ik de beelden en besefte ik dat een rood kartonnetje op zijn plaats zou zijn geweest. Ik had echter nooit de bedoeling om Mehdi te blesseren.”

Vooral de randverschijnselen maken een diepe indruk op de spits. Zijn vrouw kreeg vandaag zelfs een dreigtelefoon te verwerken. “Ik ben een voetballer die het moet hebben van inzet en karakter. Maar ik respecteer altijd mijn tegenstander. Het is dan ook vreemd dat ik van de ene op de andere dag wordt afgeschilderd als een misdadiger.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties