Pakt Eupen opnieuw eventjes de leiding?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Pakt Eupen opnieuw eventjes de leiding?
Foto: © SC

KAS Eupen kan de leidersplaats van KVC Westerlo (eventjes) overnemen. De Duitstaligen ontvangen vanavond al WS Brussels.

De afgelopen weken lieten de ploegen uit de top vijf zich regelmatig verrassen. Kunnen de andere clubs opnieuw punten afsnoepen of herpakt de top vijf zich?

Eupen mag vanavond alvast het goede voorbeeld geven. De nummer twee in het klassement neemt het op tegen het als elfde geplaatste WS Brussels.. Een haalbare kaart, hoewel Eupen zich vorige week nog liet verrassen door Roeselare.

Eupen kan maar beter winnen. Moeskroen-Péruwelz, Sint-Truiden en Antwerp FC zitten de withemden kort in de nek. In de heenronde won Eupen vrij simpel van de hoofstedelingen. Even zag het er naar uit dat Eupen-coach Bartolomé Marquez Lopez vanuit de tribune de wedstrijd zou moeten bijwonen, maar door het beroep van Eupen zit de oefenmeester gewoon op de bank.

Kan WS Brussels Eupen verrassen?

In dat geval levert een gokje van 60 euro bij UNIBET je 420 euro op. Denk je eerder dat de Duitstaligen aan het langste eind trekken? In dat geval mag je 84 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op. Stel via deze link je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties