Reactie Junker duidelijk: "Als we coach weg wilden, dan hadden we verloren"

Junker duidelijk: "Als we coach weg wilden, dan hadden we verloren"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen speelde 0-0 gelijk tegen Waasland-Beveren. "Een verhaal van net niet", gaf spits Mads Junker aan. Maar de spelers knokten wel voor hun trainer: "Anders hadden we hier wel verloren."

Aernout Van Lindt in Mechelen

Junker sprak over zijn periode bij Vitesse, waar hij tussen 2006 en 2009 in loondienst was. "Daar werd de trainer ook eens voor het blok gezet en toen verloren we om het verhaal klaar te maken. Als we de trainer weg wilden, dan hadden we wel met 0-2 verloren of zo."

"We moeten het de trainer niet verwijten en vertrouwen blijven hebben. Uiteindelijk hebben we vandaag niet verloren", gaf Junker aan. "En we hebben nog eens de nul kunnen houden, dat was ook lang geleden."

"Rode kaart? Er was niet veel aan"

De Deense spits kreeg zelf misschien wel de grootste kans van de avond: "Ik zag de kopbal van Destorme komen en wou hem van richting doen veranderen om te scoren, maar ik deed dat te gretig en hij ging over."

Junker was ook nog eerlijk over de situatie met de rode kaart voor Waasland-Beveren. Cale maakte een fout op Junker en kreeg prompt rood. "Hij kwam wel heel stevig in, maar het was niet heel veel. Ik heb mijn enkel niet gebroken, al moest ik wel springen om het ergste te vermijden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties