Steun SOS Kinderdorpen: bied op een avondje uit met Boskamp

Steun SOS Kinderdorpen: bied op een avondje uit met Boskamp
Foto: © SC

Net als de voorbije jaren organiseert de Pro League een Kerstactie ten voordele van SOS Kinderdorpen. Tijdens de kerstspeeldag van 26 en 27 december zullen alle spelers een helft spelen met het logo van de actie, maar er is nog veel meer.

De shirts waarmee de spelers dat weekend zullen aantreden, worden na de speeldag te koop aangeboden via Ebay. De veiling zal dan duren tot 27 december om 23u59.

Heel wat leuke extra's
Maar er worden nog meer unieke voetbalshirts aangeboden. Zo kan iedereen ook bieden op een matchworn shirt van Marc Degryse van het WK 1994, maar ook een matchworn shirt van Gilberto van de wedstrijd België-Brazilië van het WK 2002 (aangeboden door Gert Verheyen, die van shirt wisselde met de Braziliaan, nvdr.).

Verder kan er ook nog geboden worden op matchworn shirts van Geert De Vlieger (WK 2002) en Robbie Rogers bij LA Galaxy. Er wordt ook een shirt van Jelle Van Damme, gesigneerd door de de redactie en presentatoren van La Tribune (RTBF), te koop aangeboden.

Avondje op stap met Boskamp?
Maar als klap op vuurpijl kan er ook geboden worden op een avondje uit met niemand minder dan Johan Boskamp. De Nederlander geeft namelijk een avondje Champions League met zichzelf weg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties