Vanaken: "Dit mag niet meer fout lopen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Vanaken: "Dit mag niet meer fout lopen"
Foto: © SC

Hans Vanaken regisseerde Sporting Lokeren gisterenavond naar een 0-1-overwinning op het veld van KVC Westerlo. "Dit mag in de terugwedstrijd niet meer fout lopen", is de Limburger duidelijk.

Cédric De Volder in Westerlo

Het kostte Sporting Lokeren bloed, zweet en tranen om de maat te nemen van de tweedeklasser. Kort na de rust tekende Junior Dutra voor het enige doelpunt van de wedstrijd. Hans Vanaken haspelde echter - zoals elke keer nota bene - een goede wedstrijd af. "Al vind ik dat ik een pak beter kan. Ik leed bij momenten nog te veel balveries."

"Westerlo had meer kans als ze zelf ook voetbalden"

"Westerlo heeft bewezen dat ze een taaie klant zijn", aldus Vanaken na afloop. "Uiteindelijk moesten we ervoor zorgen dat we scoorden en de nul hielden. Dat is dan ook gelukt. Al vond ik het spel van Westerlo frustrerend. Die jongens volgen je zelfs tot op het toilet. Misschien hadden ze meer kans als ze zelf ook hadden gevoetbald?"

Vanaken was vorig seizoen nog actief in de Belgacom League bij Lommel United. Hoe schat hij Westerlo in? "Ze hebben een pak spelers met eersteklasse-ervaring en de kans zit erin dat ze volgend seizoen opnieuw op het hoogste niveau voetballen. Maar of ze het ook daadwerkelijk gaan halen, blijft natuurlijk een vraag."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties