Reactie Keet blijft positief na nederlaag: "Team klaarstomen om Standard te kloppen"

Robby Morren
Robby Morren
| 2 reacties
Keet blijft positief na nederlaag: "Team klaarstomen om Standard te kloppen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Darren Keet beleefde in Mechelen niet zijn leukste avond. Hij moest zich voor de tweede keer in zijn carrière vijf keer omdraaien. Toch wil hij positief blijven.

Robby Morren in Mechelen

"Ik kan je echt niet zeggen wat er allemaal foutliep", zo opende de doelman tegenover Voetbalkrant. "Ik weet wel dat dit de tweede keer was in mijn carrière dat ik 5 doelpunten moest incasseren. Daar word je natuurlijk niet gelukkig van."

"Wij begonnen nochtans goed aan de wedstrijd, we kwamen op voorsprong en hadden nog enkele goede kansen. Na de gelijkmaker zat de teamspirit wat beter bij KV Mechelen. In de tweede helft scoorden zij snel twee keer en daarna liep het natuurlijk voor hen allemaal wat makkelijker."

"We zitten inderdaad in een slechte periode"

Kortrijk wacht nu al sinds 2 november op een overwinning in de competitie. "We zitten in een slechte periode, dat is juist. We moeten nu hard werken en vechten als team. Hopelijk kunnen we volgende week winnen tegen Standard."

"Natuurlijk wordt dat geen makkelijke wedstrijd maar we hebben Standard de afgelopen keren in ons eigen stadion wel kunnen kloppen. We hebben dringend drie punten nodig. Het wordt moeilijk maar we moeten positief blijven en zorgen dat we het team klaar krijgen om Standard te verslagen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties