Reactie Anderlecht wrijft in handen met 'oude-nieuwe' Vanden Borre

Anderlecht wrijft in handen met 'oude-nieuwe' Vanden Borre
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anthony Vanden Borre is de rechtsachter nummer 1 van Anderlecht. Als iemand daar nog aan twijfelde, moet hij de beelden van gisterenavond er nog maar eens bijnemen. Zowel defensief als offensief is hij wat je noemt, een versterking.

Zijn ploegmaats spaarden de lof niet. "Hij is klaar om naar Brazilië mee te gaan", meende Cheikhou Kouyate. "Het is ongelooflijk hoe hij gevochten heeft om er terug te staan", bevestigde Chancel Mbemba. "En hij is in grote doen."

Maar niet alleen de spelers zijn onder de indruk, ook bij de technische staff wrijven ze zich in de handen met de evolutie van Vanden Borre. "Hij verbaast me toch", aldus assistent Besnik Hasi. "Hij is door een dipje gegaan dit seizoen, maar de kentering kwam er toen hij zijn kans kreeg. Daarvoor heeft hij het even heel moeilijk gehad."

En Hasi kan ook vergelijken met de oude Vanden Borre. "Het grootste verschil is dat hij volwassen is geworden en dat valt me nog het meest op. En hij weet zelf ook wel dat hij vroeger te veel speelvogel was."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties