Officieel: Taravel verlaat Sporting Lokeren

Officieel: Taravel verlaat Sporting Lokeren
Foto: © SC

Het zijn drukke dagen op Daknam. Sporting Lokeren zal zich eerstdaags versterken met Charleroi-middenvelder Onür Kaya, maar eerst nemen de Waaslanders afscheid van een speler. Jérémy Taravel maakt, zoals verwacht, de overstap naar Dinamo Zagreb.

Het hing al een tijdje in de lucht, maar maandagavond maakte Jérémy Taravel het ook zelf wereldkundig. De Franse verdediger trekt de deur achter zich dicht op Daknam en gaat aan de slag bij Dinamo Zagreb.

De verdediger droeg sinds 2010 het shirt van Lokeren, dat hem ging wegplukken bij Zulte Waregem. Op Daknam groeide Taravel uit tot een absolute sterkhouder in het geheel van Peter Maes. Dit seizoen ontstond er echter wat wrevel en zette de Fransman zijn zinnen op een transer.

Lokeren gaat op zoek naar vervanger

Die transfer raakte maandagavond ook helemaal rond. Taravel verlaat Lokeren en gaat aan de slag bij Dinamo Zagreb, dat zo’n 1,6 miljoen euro overmaakt op de bankrekening van de Waaslanders. Lokeren gaat tijdens de wintermercato ook op zoek naar een vervanger. "Dat klopt, maar we hebben nog niet iemand specifiek op het oog", aldus sportief directeur Willy Reynders aan Voetbalkrant.com.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties