Reactie Vanaken: "Verhulst zei me dat Bailly altijd een stap zet"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties
Vanaken: "Verhulst zei me dat Bailly altijd een stap zet"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hans Vanaken brak voor Lokeren de ban met een knappe vrije trap. Bailly stond in de goeie hoek, maar was toch geklopt. Achteraf gaf Vanaken aan dat Davino Verhulst hem nuttige informatie gaf.

Sander De Graeve in Lokeren

Verhulst, momenteel reservedoelman bij Lokeren, kent Bailly immers nog van bij Racing Genk. "Davino zei me dat Bailly altijd dat stapje zet. Daar heb ik deze keer van kunnen profiteren", aldus Vanaken.

Die vrije trap was de eerste die Vanaken bij Lokeren scoorde. "In Lommel scoorde ik al enkele vrijschoppen, maar bij Lokeren lukte het tot nu toe niet. Ik werk er op training aan, je moet dat onderhouden. Waarom ik die eerste vrije trap ook niet nam? Die bal lag niet centraal genoeg, dat was meer iets voor Patosi."

Lokeren morste met de kansen, maar de jonge middenvelder sloeg niet in paniek. "We namen die match in handen en gaven Leuven geen kans. Het kon hier 4-0 of 5-0 geworden zijn." Vanaken is aan een heel goed debuutseizoen bezig in eerste nationale, maar kent zijn werkpunten. "Ik moet nog krachtiger worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties