Diogo: "Zo zit voetbal in elkaar"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 6 reacties
Diogo: "Zo zit voetbal in elkaar"
Foto: © SC

Carlos Diogo is net als Pablo Cendros, Rodgers Kola en Frank Boeckx persona non grata in de kern van coach Mircea Rednic. Hij mag dus op zoek naar een andere club. De Uruguayaan, die het seizoen sterk begon, reageerde zondag nog op zijn statuut als bankzitter.

Door Sander De Graeve

Daarin zal hij nu dus ingehaald worden door Sébastien Locigno. Mircea Rednic is ervan overtuigd dat de jongeling, ex-Standard, er klaar voor is. Locigno liet in de jeugdreeksen van de nationale ploeg al mooie dingen zien en Diogo zelf zou met versleten knieën kampen. "Ik kan niet rekenen op spelers met maar één been", zei Rednic gisteren nog.

Zondag reageerde Diogo nog op zijn statuut als bankzitter, de Uruguayaan koesterde nog hoop. "In het begin van het seizoen stond ik in de basis, maar de nieuwe coach heeft een andere voorkeur. Ach, zo zit het leven van een voetballer in elkaar. Morgen kan het alweer veranderen. Alles is mogelijk."

Terugkeer naar Spanje mogelijk

Zijn situatie veranderde inderdaad, maar niet ten goede. Diogo mag op zoek naar een andere ploeg. Zondag gaf hij nog aan dat zijn hart in Spanje ligt. Een terugkeer naar het zuiden lijkt dus niet uitgesloten. "Ik heb er nog steeds veel vrienden, vooral in Zaragoza, en ik hou van het leven in Spanje. Is de poort gesloten? Natuurlijk niet."

"Ik beleefde goeie en slechte momenten in Spanje", aldus Diogo die ook nog voor Real Madrid speelde. "De slechte laat je achter en de goeie koester je."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties