Van Holsbeeck: "Batshuayi? Ik weet van niets"

Van Holsbeeck: "Batshuayi? Ik weet van niets"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dinsdag kondigde HLN aan dat Michy Batshuayi via een Engelse omweg naar Anderlecht zou kunnen komen. Bij paars-wit zwijgen ze in alle toonaarden over het feit dat de Standard-aanvaller tijdens de winter een controversiële overstap zou kunnen maken.

'Waar rook is, is vuur' en dus mag je er donder op zeggen dat er in de achterkamers van enkele managerskantoren wel degelijk over een dergelijke constructie gepraat is. Dat John van den Brom zijn bewondering voor Batshuayi niet onder stoelen of banken steekt, heeft immers heel wat tongen losgemaakt, ook bij enkele vooraanstaande managers in Engeland.

Er werd eerder al gewag gemaakt van interesse van Arsenal voor Batshuayi, maar de scouts die afzakten naar België waren niet echt onder de indruk. Maar kunnen clubs zich permiteren om nog zes maanden te wachten met de kans dat Batshuayi echt ontploft in de play-offs? Bevriende managers van Anderlecht zien een constructie waarbij de belofteninternational gekocht wordt en uitgeleend aan Anderlecht dus echt wel zitten.

Bij Standard en Anderlecht ontkennen ze echter het verhaal in alle toonaarden. Voorzitter Duchâtelet was er als de kippen bij om het hele verhaal als onzin af te doen. Geen ontkenning bij Herman Van Holsbeeck, maar wel een: "Ik weet echt van niets", aldus de manager van paars-wit. En natuurlijk komt hier nog een vervolg op...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties