Wereldgoal beslist finale Soccer Trophy

Wereldgoal beslist finale Soccer Trophy
Foto: © SC

De Soccer Trophy is op zijn einde gelopen. Vandaag werd het laatste toernooi gehouden. De U9 van Sporting Borgerhout ging na verlengingen en met een wereldgoal aan het feesten.

Cédric De Volder & Aernout Van Lindt in Antwerpen

De Parkloods in Parkspoor Noord in Antwerpen zat goed vol voor de laatste toernooidag van de Soccer Trophy. Vandaag waren de U9 aan de beurt.

De voorbije dagen zagen we een overmacht van FT Antwerpen in de lichtingen U13 en U11, maar vandaag moesten zij zich stellen met een plaats in de kleine finale. De grote finale was er eentje tussen Borgerhout en Sint-Job.

Finale wordt thriller

In die finale kwam Sint-Job al na twintig seconden aan de leiding. Een bliksemstart, al zette Borgerhout de bordjes snel terug in evenwicht.

Uiteindelijk werd het een thriller zonder weerga: 3-3 en voor het eerst verlengingen om de titel in dit toernooi. Met Golden Goal-regels: wie scoort, pakt de eindprijs.

Al in de eerste minuut van de verlengingen was het koekenbak. En hoe: de nummer 10 van de roodhemden trapte vanop de eigen helft het leer droogjes in de winkelhaak. Wat een manier om deze Soccer Trophy te besluiten, een volksfeest leek uitgebroken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties