Essevee reageert: "Thorgan ligt nog zes maanden onder contract"

Essevee reageert: "Thorgan ligt nog zes maanden onder contract"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem heeft gereageerd op alle commotie die ontstaan is rond Thorgan Hazard. De club stelt dat de middenvelder deze winter niet vertrekt uit het Regenboogstadion en laat Anderlecht ondertussen ook weten dat het eigenlijk de reglementen breekt.

"SV Zulte Waregem vernam via de media eventuele interesse voor Thorgan Hazard. De overeenkomst tussen Zulte Waregem, Chelsea FC en Thorgan Hazard bepaalt zeer duidelijk dat Thorgan Hazard aan Essevee verhuurd wordt tot het einde van het seizoen 2013-2014", laat Zulte Waregem in een perscommuniqué weten.

"Enerzijds is er geen enkele reden waarom deze overeenkomst door de drie partijen niet gerespecteerd zou worden. Anderzijds is het bondsreglement zeer duidelijk : een contractspeler mag niet worden benaderd als hij nog meer dan zes maanden verbonden is aan de club. Tevens moeten Zulte Waregem en Chelsea hun akkoord geven voor een eventuele transfer."

"De meerdere contacten tussen FC Chelsea en Zulte Waregem worden steeds door Francky Dury behartigd. De sportieve staf van Chelsea is meer dan tevreden over de sportieve progressie van Thorgan bij Zulte Waregem", besluit Essevee.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties