Schollen: "Ik voel dat iedereen er vol wil voor gaan"

Schollen: "Ik voel dat iedereen er vol wil voor gaan"
Foto: © SC

STVV is op trainingskamp in Antalya. Keeper Davy Schollen houdt een dagboek bij via de website van de Limburgse club. De eerste dag was meteen een schot in de roos.

Hier de volledige bijdrage van Schollen:

"Om zes uur vertrokken we donderdagmorgen vanop Stayen. 's Morgens gaf ik nog snel een knuffel aan Kirsten en mijn kindjes Kiara en Thiebe. Voor Thiebe is het de eerste keer dat hij papa meerdere dagen moet missen, Kiara maakte het al eerder mee, van toen ik nog bij Anderlecht zat. Bij Paars-Wit trokken we de jongste jaren naar La Manga, al herinner ik me ook nog een stage in Turkije. En bij Genk zat ik ook al op Turks grondgebied. Ik herinner me vooral de heerlijke staat van de oefenvelden."

"Dat die er nog altijd super bijliggen, bleek donderdagavond in Antalya. Om vijf uur kwamen we aan in ons hotel. Snel werden de kamers verdeeld, waarna meteen een training volgde. De ideale manier om snel de vliegreis van ons af te werken."

"Ik trainde ook voor het eerst samen met Moris, onze nieuwe doelman. Keeperstrainer Guy nam ons meteen flink onder handen, zo heb ik het graag. Na de training doken kamergenoot Lennert Ghijssens en ik snel onder de wol. Vrijdag wacht ons een zware werkdag. Het programma is druk, maar zo raken de kopjes het best gefocust op het belangrijkste luik van de competitie dat ons staat te wachten."

"Ik voel dat iedereen er vol wil voor gaan, zo hoort het."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 16:00 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties