Stevige trainingsdag op Gents oefenkamp

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 2 reacties
Stevige trainingsdag op Gents oefenkamp
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Vandaag stonden op het trainingskamp van AA Gent in Spanje twee doorgedreven trainingen op het programma. Vooral de training in de vooravond was heftig. Enkele spelers bleven voor die training binnen.

Sander De Graeve in Oliva (Spanje)

Er werden vooral wedstrijdvormen geoefend. De competitiviteit en intensiteit bij de onderlinge partijtjes lagen hoog. Enkele spelers bleven binnen om een individueel programma af te werken. Christophe Lepoint, gisteren nochtans geraakt aan de kuit, trainde mee.

Nana Asare en Valery Nahayo, die allebei net terug zijn, bleven uit voorzorg binnen. Zij sterkten nog wat aan in de fitness. Yaya Soumahoro had last van een contractuur in de hamstrings na een val tijdens de oefenpot tegen Groningen. Ook aanwinst Habibou had last van een contractuur. Hij had een zwelling aan de bovenkant van de kuit na de medische testen.

Verder bleef ook Hervé Kage binnen. Hij voelde stijfheid aan de adductoren en het bekken. Alle spelers zouden binnen één à twee dagen opnieuw moeten aansluiten bij de groepstraining.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties