Transfergeruchten van de dag: Özturk naar vaderland?

Transfergeruchten van de dag: Özturk naar vaderland?
Foto: © SC

De geruchtenmolen zwaait opnieuw de plak in het land van Koning Voetbal. Ook vandaag worden een pak spelers aan een transfer gelinkt. Welke toppers doen hun fans vandaag zweten?

Ex-Cerclespeler Carvalho staat in de belangstelling van grootheden Arsenal en Manchester United, maar Sporting Lissabon wil hem niet verkopen.

Miroslav Klöse zou wel eens voor een vreemde transfer staan. De Duitser van Lazio Roma zou namelijk in de belangstelling staan van Arsenal. Nemen The Gunners na Özil een tweede belangrijke Duitser in huis?

Arsenal aast overigens ook op Alvaro Morata (Real Madrid). Maar er zijn kapers op de kust, want ook Inter Milaan zou de speler maar wat graag binnenlijven.

Kenneth Omeruo van Chelsea wordt voor zes maanden ondergebracht bij Middlesbrough. Daar kan de 20-jarige verdediger verder rijpen.

Net bereikte ons het bericht dat Alpaslan Özturk waarschijnlijk voor zes maanden verhuurd wordt aan het Turkse Kasimpasa, de club van Ryan Donk. Het is echter nog wachten op de officiële bevestiging vanuit Luik. De middenvelder van de Rouches kwam de laatste maanden weinig aan spelen toe en mocht uitgeleend worden.

We gaan er waarschijnlijk nog enkele dagen artikels mee kunnen vullen, want het is alsof de transfer van Kevin De Bruyne een zaak van staatsbelang is. Wolfsburg voert nog steeds de forcing, maar ook Manchester United ziet wel iets in onze landgenoot.

Radja Nainggolan heeft er zijn medische keuring al opzitten en zou vandaag een contract bij AS Roma tekenen. Heeft hij zijn grote transfer dan toch eindelijk te pakken? En op het juiste moment, want met het WK in aantocht kan hij zich bij de Romeinen een pak meer in de kijker spelen. Om 15.35 uur zou de Rode Duivel in Rome landen om er mogelijk een contract te tekenen van 4,5 jaar.

Een nieuwe aflevering in de Hazard-soap? In seizoen 1, aflevering 114 laat Zulte Waregem weten dat het er zeker van is dat zijn smaakmaker blijft tot het einde van het seizoen. Maar de Anderlecht-geruchten blijven komen.

Bij Anderlecht hebben ze ondertussen ook zo hun eigen problemen. Naar zesmaandelijkse gewoonte laat Thomas Kaminski nog wel eens van zich horen. Dat de doelman wil spelen, is duidelijk. Dat hij weer over een uitleenbeurt begint, lijkt een beetje een uitzichtloze zaak. Anderlecht heeft zijn standpunt daaromtrend al een paar keer duidelijk gemaakt, maar toch wil zijn manager een gesprek met Herman Van Holsbeeck.

Fernando Canesin en Jordan Lukaku lijken op een definitief vertrek bij Anderlecht aan te sturen, maar wil paars-wit hen wel laten vertrekken? Dat lijkt meer op een zaak voor deze zomer te worden.

En wat met Demy de Zeeuw? De Nederlander lijkt de enige bij paars-wit die echt in aanmerking komt voor een transfer, maar voorlopig zit er weinig in de pijplijn. Al zal er waarschijnlijk weinig tegenwind komen als er inderdaad een bod binnenloopt bij Spartak Moskou.

Lokeren houdt alvast rekening met een vertrek van Hamdi Harbaoui of Junior Dutra en volgt daarom de Finse spits Tim Vayrynen van FC Honka. Dat lijkt immers ook een gemakkelijk scorende aanvaller te zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties