"Waarom zou Van den Brom vertrekken?"

"Waarom zou Van den Brom vertrekken?"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Na een deugddoende stage in Abu Dhabi landt Anderlecht vandaag weer in Brussel. De paars-witte manager, Herman Van Holsbeeck, hoorde tijdens die week kritiek van zijn uitgeleende spelers en reageerde daar ook op.

Lukaku en Canesin lieten weten dat ze geen toekomst meer zien in Anderlecht, zeker als Van den Brom blijft. "Ik heb een boodschap voor die jongens: zwijg en speel", zegt Van Holsbeeck in Het Nieuwsblad. "Ze moeten bewijzen dat ze een meerwaarde kunnen zijn. We zullen ze wel objectief evalueren, maar het is niet slim om een trainer af te breken onder wie je nog moet werken."

"Ik zou niet weten waarom John zou weggaan. Hij heeft de kwaliteiten van een topcoach. We ­kozen in het begin van dit seizoen om bijna vanaf nul te ­beginnen en hij heeft het goed gedaan. We steunden hem en nu zie je dat de sfeer goed zit."

Er was ook even sprake dat Besnik Hasi naar KV Mechelen zou trekken, maar dat werd snel kortgewiekt. "We investeren veel in de carrière van Hasi. Hij heeft de kwaliteiten om ooit hoofdcoach te worden, Besnik weet wat we met hem van plan zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties