Antwerpfans zamelen geld in voor transfer: "Besef dat we een spits kunnen gebruiken"

Antwerpfans zamelen geld in voor transfer: "Besef dat we een spits kunnen gebruiken"
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Als het aan de Antwerpfans ligt, dan zou Kevin Koffi eerstdaags tekenen bij de club. Ze zamelen geld in om de transfer rond te krijgen.

Kevin Koffi speelt momenteel bij Boussu Dour op een hoog niveau. De Ivoriaan scoort aan de lopende band en dat is ook Antwerp niet ontgaan.

"Iedereen ziet dat Antwerp het geld niet heeft om transfers te betalen van spelers die nog onder contract liggen, maar toch een spits nodig heeft", geeft Julien de Ridder van de supportersfederatie FASC aan tegen Voetbalkrant.com. "Het is duidelijk dat Antwerp het moeilijk heeft om doelpunten te maken."

De fans zijn verdeeld over de kwestie, al komt er aardig wat geld binnen. De huidige spelerskern laat het allemaal betijen: "We zijn hier eigenlijk niet mee bezig", klinkt het vanuit de kleedkamers. "Het is zelfs geen onderwerp binnen de spelersgroep."

Remember Frans van Rooij

Het is overigens niet de eerste keer dat Antwerp een dergelijke actie op poten zet. In het verleden was er al eens een oefenwedstrijd tussen PSV en Antwerp, waarvan de opbrengst een deel van de transfersom van Frans van Rooij moest opleveren.

Toen moesten fans van 500 tot 2000 frank neertellen om de wedstrijd te gaan bekijken, maar van Rooij zou wel vijf jaar het mooie weer maken in Antwerp.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties