"De Boeck past niet bij KV Mechelen"

Koen Donvil
| 10 reacties
"De Boeck past niet bij KV Mechelen"
Foto: © SC

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

Toen KV Mechelen op zoek ging naar een vervanger voor de ontslagen Harm Van Veldhoven, solliciteerde ook Glen De Boeck naar deze functie. De voormalig speler van Malinwa was voor het bestuur echter nooit een optie.

Voorzitter Johan Timmermans legt in Sport/Voetbalmagazine uit waarom De Boeck niet in aanmerking kwam als nieuwe trainer van KVM. "Wij kregen de kandidatuur van Glen binnen, maar niet alleen Fi Vanhoof is geen voorstander, ook andere mensen binnen de club. Wij vinden dat de houding van De Boeck niet altijd aansluit bij onze filosofie. Op communicatief vlak is hij niet echt een trainer die past bij het familiale karakter van KV Mechelen. Meer ga ik daar niet over zeggen."

Het bestuur van de Mechelaars koos uiteindelijk voor Vercauteren als nieuwe trainer. "We wisten ook niet of iemand van het kaliber van Frank nog openstond voor het kleine KV Mechelen. En we dachten dat het op financieel vlak een moeilijk verhaal zou worden. Maar omdat Frank de deur dan zelf openliet, zei ik tegen Fi Vanhoof dat we absoluut met hem moesten praten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties