De Rechter (Roeselare): "Belangrijke maanden voor Roeselare"

De Rechter (Roeselare): "Belangrijke maanden voor Roeselare"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voor Roeselare komen er enkele belangrijke maanden aan. De club kent een zwak seizoen tot nu toe, maar wil er absoluut nog alles aan doen om enkele plaatsen te stijgen. Aan inzet zal het bij Sven De Rechter zeker niet ontbreken.

Door Dirk Pieters

“De laatste wedstrijd voor de winsterstop hebben we goed kunnen afsluiten en nu moeten we die lijn doortrekken", is De Rechter duidelijk tegenover Voetbalkrant.com. "De overwinning tegen Lommel United moet ons zeker een boost geven."

De komende weken en maanden worden cruciaal: "We hebben nog veel thuismatchen tegen naaste concurrenten dus het worden wel belangrijke maanden voor ons. Te beginnen volgend weekend tegen Visé. Die match zouden we moeten kunnen winnen."

"Meer rust gekomen rond Roeselare"

Toch ziet de aanvaller ook positieve punten. “Ik vind wel dat er iets meer rust in en rond Roeselare gekomen is de laatste maanden. Er is veel te doen geweest rond de overname van KSV Roeselare, maar we moeten ons blijven concentreren op het sportieve.” 

En persoonlijk? Nog wat meer scoren? "Ik heb er nu zes gemaakt. Dat doet deugd, maar ik pin me niet vast op getallen van hoeveel ik er wil scoren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties