Winterstop ten einde - wie doet de beste zaak?

Winterstop ten einde - wie doet de beste zaak?
Foto: © SC

Zeven teams uit de Jupiler Pro League kwamen deze midweek al in actie in de Beker van België, maar het echte werk begint dit weekend. Wie zet 2014 goed in en welke ploegen moeten zich zorgen maken?

Leider Standard krijgt het bezoek van Oostende. Appeltje-eitje zou je denken. Bijna niemand (2%) ziet een winst van de Kustboys gebeuren op Sclessin. 

En toch: de troepen van Vanderbiest wisten dit seizoen al meermaals te stunten, dus misschien ook dit weekend. Een gokje bij UNIBET met een gratis bonus van 60 euro levert bij een overwinning bovendien al 720 euro op -een echte aanrader dus.

Bezweert Genk de crisis?

Ook in de meeste andere wedstrijden is er weinig discussie over wie er gaat winnen. Het vertrouwen in Anderlecht, Gent en Lokeren is groot. Charleroi en Waasland-Beveren lijken de punten te gaan thuishouden.

Uitkijken is het vooral naar Zulte Waregem - Racing Genk. Die beide teams zitten in een (extra)sportieve malaise en willen uitpakken met een goede prestatie. 51% van de gokkers ziet Racing Genk winnen, al is Essevee dankzij een geweldige thuisreputatie toch favoriet.

Gokken op Racing Genk levert namelijk 174 euro op met een gratis bonus van 60 euro bij Unibet, terwijl Zulte Waregem er 'maar' 138 oplevert. Zet dus zeker in bij UNIBET. Registreer HIER en neem die gratis bonus!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties