Geeft Berchem Bjorn Sengier nog een kans?

Steven Bologne
| 25 reacties
Geeft Berchem Bjorn Sengier nog een kans?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er lijkt maar geen maat te staan op de versterkingen die Berchem binnen haalt in deze wintermercato. Na Vincenzo Verhoeven, Niels Martin en Bruno Carvalho komen wellicht ook Thomas Stevens en mogelijk Bjorn Sengier naar het Ludo Coeckstadion.

Berchem volgt Thomas Stevens al enkele seizoenen. De aanvaller van Cappellen die voordien bij ondermeer Sint-Lenaarts en Heist actief was, gaf aan de club te willen verlaten. De transfer naar reeksgenoot Berchem lijkt dan ook logisch, al blijft het afwachten of de Rooiploeg Stevens speelgerechtigd kan krijgen. Eind deze mand dient het Uitvoerend Comité de transfer te regulariseren indien Stevens de resterende competitiematchen nog wil meespelen, ook Vincenzo Verhoeven verkeert in deze situatie.

De honger van Berchem lijkt daarmee nog niet gestild. In de wandelgangen doet de komst van ex-Antwerpspeler Bjorn Sengier de ronde. De doelman werd begon aan het seizoen bij Antwerp maar zag zijn contract door omstandigheden worden verbroken. Berchem lijkt de doelman alsnog een kans te willen geven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties