Belgium Ultra's vlammen naar Zwolle - en u?
Belgium Ultra's vlammen naar Zwolle - en u?
Foto: © SC

De Belgium Ultra's gaan mee naar de WK-kwalificatiewedstrijd tussen Nederland en de Belgian Red Flames op woensdag 12 februari. En gaat u ook mee?

De Belgium Ultra's zullen er alvast bij zijn in Zwolle. Een delegatie van hen kwam ook al naar de met 3-0 gewonnen oefenpartij tegen Arras. Brengen ze ook in Nederland geluk? Bekijk het filmpje dat van de Belgium Ultra's werd gemaakt hier:

En gaat u mee? Het is helemaal niet moeilijk! Er worden 9 bussen ingelegd die vertrekken vanop verschillende plaatsen in België, aan de grote stadions in België (Sclessin, Astridpark, Ghelamco Arena, Jan Breydel, Den Dreef, Den Bosuil, Koning Boudewijnstadion, het Lisp en Charles Tondreau). Voor slechts 10 euro krijgt u de rit (heen en terug), het ticket en een drankje aangeboden. 

En u krijgt topvoetbal voor de kiezen, want de Belgian Red Flames beschikken wel degelijk over een grote portie technische bagage. Kom eens kijken en laat je overtuigen ...

Dagelijks schrijven zich meer mensen in voor deze unieke kans om onze Flames aan het werk te zien en hen naar de overwinning te schreeuwen tegen Oranje. De meisjes rekenen op uw steun in Zwolle! Klik hier om je in te schrijven en het fantastisch voetbalfeest mee te maken!  Inschrijven kan nog tot 31 januari, dus wees er snel bij!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Wereldkampioenschap

Nieuwste reacties