Reactie Vanaken : "We lopen uit op achtervolgers, dat was het opzet"

Tamara Vereecken
| 12 reacties
Vanaken : "We lopen uit op achtervolgers, dat was het opzet"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hans Vanaken had met z'n vroege goal en een assist een belangrijk aandeel in de overwinning van Lokeren vanavond. Toch was hij achteraf vooral blij dat z'n ploeg z'n positie in de top zes verstevigt.

Tamara Vereecken in Brugge

Een wereldmatch was het zeker niet in Brugge maar Lokeren kende al bij al weinig moeite met een mak Cercle Brugge. “We kwamen snel op voorsprong tegen een redelijk verdedigend ingesteld Cercle. Dat was belangrijk om vrij te kunnen voetballen,” aldus Hans Vanaken. “Het laatste kwartier van de eerste helft waren we minder maar uiteindelijk denk ik dat de overwinning verdiend was.”

Meer nog, dankzij de winst tegen Cercle deed Lokeren vanavond een erg goede zaak voor POI. “Jazeker! Kortrijk won in extremis nog op Gent blijkbaar, een gelijkspel was beter geweest voor ons. Maar goed, we lopen toch weer uit op de achtervolgers, dat was het opzet.”

Lokeren dankt zijn vijfde plaats ook aan een erg sterke reeks dat het al voor de winterstop neerzette. “We hebben ook al vijf wedstrijden de nul gehouden in de competitie en scoren vlot. Dat zit allemaal heel goed,” besloot een gelukkige Vanaken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties