Reactie Gerkens: "Niet makkelijk tegen Hazard"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 10 reacties
Gerkens: "Niet makkelijk tegen Hazard"
Foto: © SC

De piepjonge Pieter Gerkens kreeg op bezoek bij Zulte Waregem de loodzware taak om de geblesseerde Gorius te vervangen. De jongeling was matig tevreden met zijn eerste basisplaats in eerste klasse.

Sander De Graeve in Waregem

"In balverlies heb ik het volgens mij goed gedaan. Ik stond tegen Thorgan Hazard, je ziet gewoon dat die heel veel talent heeft. Het was niet makkelijk om tegen hem te spelen, maar ik denk niet dat hij heel gevaarlijk geworden is", aldus Gerkens.

Over zijn prestaties in balbezit was hij minder tevreden. "Mario vroeg me om tussen de linie's het spel te maken. Dat is af en toe gelukt, maar soms zaten er ook slordigheden in mijn spel." Genk kwam over het algemeen aanvallend tekort. "We hebben onze kansen niet afgemaakt, momenteel zit echt alles tegen."

De coach sprak de spelers nog niet toe. "Het was heel stil in de kleedkamer, ik denk dat we er morgen over gaan praten." De jonge middenvelder zette met zijn eerste basisplaats in de competitie een nieuwe stap in zijn carrière. "Dat klopt, ik startte wel al in de Europa League en de beker, maar voor mij is dat inderdaad mooi. Jammer genoeg konden we niet winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties