Reactie Mboyo: "Neen, ik ben niet fit"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 33 reacties
Mboyo: "Neen, ik ben niet fit"
Foto: © SC

Ilombe Mboyo stond in Waregem, net als tegen Oostende, opnieuw in de basis. Toch is de spits naar eigen zeggen niet helemaal fit, ook al beweert de medische staf van de Limburgse club van wel. Op het eind van het interview ging de spits nog in de clinch met Gunther Jacob.

Sander De Graeve in Waregem

"Ik wacht nog steeds tot ik opnieuw honderd procent fit ben. Neen, dat ben ik nog steeds niet. De medische staf denkt dat ik volledig fit ben. Ik moet het met hen nog eens bespreken. Ik heb niet hetzelfde gevoel als voor mijn blessure en voel me veel minder krachtig. Ik weet niet wat er met me gebeurd is. Ik wil een gesprek met de staf en het bestuur over mijn blessure", aldus een openhartige Mboyo.

Ook met het team gaat het niet goed. Genk zit in crisis."We zijn heel ontgoocheld. Niets lukt nog. Het is echt een schande hoe we momenteel presteren. We moeten onszelf in vraag stellen en hard weren om hier uit te geraken."

"Mag ik niet vrijuit praten, misschien?"

Play-off I komt in gevaar. "Natuurlijk is dit gevaarlijk. We brengen ons op deze manier in de problemen. We kunnen er wel blijven over praten in de kleedkamer, maar dat maakt niets uit. De waarheid ligt op het terrein, nu moeten we vooral zwijgen en werken."

Even later wordt het interview plots afgebroken wanneer technisch directeur Gunther Jacob de spits influistert dat hij beter oplet wat hij zegt. "Hoezo opletten? Ik mag toch vrijuit praten? Ik ben volwassen genoeg?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties