Reactie Veselinovic: "Bob Peeters geeft me tips""

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Veselinovic: "Bob Peeters geeft me tips""
Foto: © SC

Dalibor Veselinovic bezorgde Adrien Saussez vannacht ongetwijfeld nachtmerries. De Servische aanvaller tekende immers voor drie doelpunten tegen RAEC Mons. "Er volgen nu nog enkel finales. De buit is nog niet binnen."

Cédric De Volder in Beveren

Dalibor Veselinovic zorgde gisteren tegen RAEC Mons voor doelpunten vijf, zes en zeven van het seizoen. "Het is de eerste keer dat ik op het hoogste niveau een hattrick luk. Bij Brussels ben ik er destijds ook enkele keren in geslaagd."

De aanvaller lijkt wel herboren. Wat is het verschil met de Veselinovic van enkele maanden geleden. "Bij Beerschot AC heb ik een jaar verloren. Elke speler heeft ritme nodig om te presteren. Bovendien krijg ik veel tips van Bob Peeters."

"Succes is de beste drugs"

"Al kon ik misschien wel vier doelpunten gescoord hebben", gaat de aanvaller verder. "Maar toch beleefde ik vanavond één van mijn mooiste avonden uit mijn carrière. Succes is de beste drugs, hé." (lacht)

Volgend weekend staat de fusieclub opnieuw voor een enorm belangrijke partij. "Maar er volgen nu alleen nog maar finales", besluit Veselinovic. "Maar om ook volgend seizoen op het hoogste seizoen te blijven voetballen, moeten we onze wedstrijden winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties