Reactie Godemèche: "POII is het enige doel"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Godemèche: "POII is het enige doel"
Foto: © SC

Waasland-Beveren beleefde een droomweekend. De fusieclub won van RAEC Mons en sprong uit de gevarenzone. "We slagen er eindelijk in om dominant voetbal te brengen", analyseert Nicolas Godemèche.

Cédric De Volder in Beveren

Waasland-Beveren stuurde RAEC Mons met zware 4-1-cijfers op de bus richting Henegouwen. Ook Nicolas Godemèche was tevreden met het spel van De Leeuwen, maar beseft als geen ander dat de buit nog lang niet binnen is.

"We kunnen eindelijk een kloofje slaan met de rode lantaarn", aldus de 29-jarige middenvelder na afloop. "Bovendien slagen we er eindelijk in om dominant voetbal te brengen. Ik ben dan ook enorm tevreden na onze terugkeer."

"In december ommekeer ingezet"

De metamorfose van Waasland-Beveren is bovendien geslaagd. Wat is het verschil met enkele maanden geleden? "Nu lukken onze actie en kunnen we eindelijk scoren", lacht de Fransman. "In december hebben we de ommekeer ingezet. Al verloor ik ook tijdens die moeilijke periode nooit het geloof."

Zaterdag gaan De Leeuwen op bezoek bij KV Oostende. "Onze opdracht eindigt niet", besluit Godemèche. "Ook de wedstrijd bij Oostende zal lastig worden. Maar we hebben één doel voor ogen: play-off II.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties