Reactie "Het lijkt binnen, maar we moeten voorzichtig blijven"

Tamara Vereecken
| 3 reacties
"Het lijkt binnen, maar we moeten voorzichtig blijven"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Alexander Corryn stond aan de aftrap bij Lokeren zaterdag voor de wedstrijd tegen Cercle Brugge. De verdediger veroverde zo z'n tweede basisplaats dit seizoen, de vorige was thuis tegen OHL.

De 20-jarige Oost-Vlaming was na de wedstrijd best tevreden over z’n prestatie, net als zijn trainer. “Tweede helft heb ik wat meer moeten lopen want Uchebo, die inviel na de rust, is toch een speler die wat in z’n mars heeft. Ik kreeg ook de ruimte om wat meer naar voor te gaan, dat doe ik wel graag. En de coach zei wel dat het goed was, dus…”

Lokeren staat stevig in de top zes. Als ze zo verder presteren, lijkt de kans zeer klein dat ze POI nog kunnen missen. “Het lijkt nu binnen te zijn maar we moeten voorzichtig blijven. Al zijn de drie punten van afgelopen weekend goud waard natuurlijk. We waren er vooraf niet gerust in want Cercle was goed bezig - ze hadden nu wel wat geschorsten en gekwetsten,” besloot Corryn eerlijk.

POI lijkt inderdaad binnen, betekent dat dat de Waaslanders al nadenken over de ambities binnen die poule? “Als het 100% binnen is, dan moet de ambitie zijn om zo hoog mogelijk te mikken, je weet nooit wat er gebeurt! Maar POI is altijd een pak moeilijker dan POII, hebben we al gezien.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties