Dramatische bekeravond voor Galatasaray: gruwelijke blessure, rood en verlies

Caroline Tonnelier
| 9 reacties
Dramatische bekeravond voor Galatasaray: gruwelijke blessure, rood en verlies
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Galatasaray moest vanavond aan de bak in de Turkse beker, maar beleefde een dramatische avond die nog lang zal blijven hangen. De regerende landskampioen verloor, maar zag ook zijn aanvoerder van het veld gestuurd worden en verloor Aydin Yilmaz met een vreselijke blessure.

Het meest opvallende moment van de wedstrijd viel al na een kwartier te noteren. Aydin Yilmaz zette een tackle in, maar blesseerde zichzelf daarbij op gruwelijke wijze. Zijn ploegmaats en tegenstanders waren er het hart van in, maar de scheidsrechter kende geen genade en gaf de speler van Galatasaray ook nog eens geel omdat hij de overtreding had gemaakt. 

Kort na de pauze was er nog meer slecht nieuws voor de bezoekers, want Özkan bracht Elazigspor via een penalty op voorsprong. In blessuretijd kreeg Burak Yilmaz ook nog eens rood, waarna hij woedend door vijf man van het veld geëscorteerd moest worden. Galatasaray doet een slechte zaak in de eindfase van het bekertornooi. Acht ploegen strijden in twee poules van vier om een plaats in de halve finales. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties